αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
+ + + + +

Όροι χρήσης - Αποποίηση Ευθυνών


 
Η χρήση του beta-win.blogspot.com, προϋποθέτει την χωρίς επιφύλαξη αποδοχή των παρακάτω:
To beta-win.blogspot.com δεν είναι εταιρία στοιχηματισμού , ούτε εκπροσωπεί καμία εταιρία στοιχηματισμού. Είναι ένα blog που έχει σκοπό την συγκέντρωση συστημάτων στοιχηματισμού και λοιπών πληροφοριών από την Ελλάδα και τον διεθνή χώρο και την δωρεάν παροχή αυτού του υλικού στα μέλη του.
Χρόνια τώρα, τα καλύτερα μαθηματικά μυαλά όλου του κόσμου ,  για λογαριασμό των καζίνο και των Bookmakers , στεγνώνουν από φαιά ουσία βρίσκοντας μαθηματικούς τύπους  που κάνουν τα τυχερά παιχνίδια κάθε είδους, σίγουρη επιχείρηση για τα αφεντικά τους .
Στην πλευρά των παιχτών , άλλα φωτεινά ή λιγότερο φωτεινά μυαλά, ψάχνουν να βρούν την  λύση αυτών των μαθηματικών τύπων , πάντα όμως είναι ένα βήμα πιό πίσω. Η Γκανιότα  είναι αυτή που τους εμποδίζει να κάνουν την μαγική υπέρβαση.
Τί σημαίνει αυτό;
Τα μαθηματικά λένε και δεν κάνουν λάθος, ότι οι παίχτες θα είναι πάντα οι χαμένοι. Αυτό είναι το πρώτο πράγμα που πρέπει να έχει στο μυαλό του ο κάθε επίδοξος παίχτης τυχερών παιχνιδιών.
Έχοντας σαν βάση τα παραπάνω δηλώνουμε τα εξής :
  • Τα συστήματα και τα εργαλεία που προσφέρει δωρεάν το beta-win.blogspot.com παρέχονται για γνωστικούς και εκπαιδευτικούς σκοπούς .
  • Δεν μπορούμε να εγγυηθούμε ότι αν τα χρησιμοποιήσετε , θα αποκομίσετε κάποιο μικρό ή μεγάλο κέρδος.
  •  Δεν γνωρίζουμε το επίπεδο της μόρφωσης σας και της πνευματικής σας ικανότητας, ώστε να αντιληφθούμε ότι κατανοήσατε σωστά το περιεχόμενο του  beta-win.blogspot.com.
  • Στα συστήματα που παρουσιάζονται , έχει γίνει εξονυχιστικός έλεγχος για αποφυγή σφαλμάτων , αλλά πάντα υπάρχει ο ανθρώπινος παράγοντας που μπορεί να έχει παραβλέψει κάτι , που μπορεί να οδηγήσει σε λανθασμένα βήματα.
  • Δεν αναγκάζουμε κανέναν να χρησιμοποιήσει το δωρεάν υλικό του beta-win.blogspot.com. Αν τελικά χρησιμοποιηθεί κάποιο από τα συστήματα που παρουσιάζονται στο beta-win.blogspot.com, αυτό είναι αποτέλεσμα δικής σας απόφασης, και η επιτυχία ή η αποτυχία θα βαραίνει αποκλειστικά εσάς.
  • Στα αναγραφόμενα στο beta-win.blogspot.com άρθρα , κ.λ.π. δημοσιεύσεις δεν μπορούμε να εγγυηθούμε ότι δεν υπάρχουν σφάλματα , bugs ή κενά.
  • Στo beta-win.blogspot.com διαφημίζονται προσφορές σε μπόνους εγγραφής διαφόρων εταιριών στοιχηματισμού. Επειδή οι προσφορές αλλάζουν , οι επισκέπτες και τα μέλη μας βαρύνονται με την αποκλειστική ευθύνη να επιβεβαιώνουν την ισχύ των προσφορών πριν την εγγραφή τους. Μετά την εγγραφή τους σε οποιαδήποτε εταιρία που διαφημίζεται στο beta-win.blogspot.com , τα στοιχήματα που πραγματοποιούν γίνονται με δική τους ευθύνη.
  • Το υλικό του beta-win.blogspot.com υπόκειται σε καθεστώς πνευματικών δικαιωμάτων. Απαγορεύεται με οποιονδήποτε τρόπο η αναδημοσιευσή του, χωρίς την ενυπόγραφη άδεια του διαχειριστή.
  • Αν και το περιεχόμενο του beta-win.blogspot.com είναι εκπαιδευτικό, απαγορεύεται να εγγραφούν σαν μέλη άτομα ηλικίας κάτω των 21 ετών.
Πέρα από κάθε αποποίηση ευθυνών , να είστε βέβαιοι πως κάνουμε ότι είναι ανθρώπινα δυνατόν  να σας παρέχουμε το καλύτερο και ασφαλέστερο υλικό.
Με τιμή : beta-win.blogspot.com.


READ MORE - Όροι χρήσης - Αποποίηση Ευθυνών

beta-win.blogspot.com : Πρέπει να γνωρίζετε ότι για να έχετε δικαίωμα να παίξετε πρέπει να είστε άνω των 21 ετών και όλα τα τυχερά παιχνίδια πρέπει να αντιμετωπίζονται με οικονομική σύνεση. Για αυτούς τους λόγους αν είστε ανήλικος ή αντιμετωπίζεται πρόβλημα εθισμού στο τζόγο και τα τυχερά παιχνίδια σας συνιστούμε να μην συνεχίσετε την περιήγηση στην ιστοσελίδα μας.
Flag Counter