αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
+ + + + +

Η τεχνική των συστημάτων

Η τεχνική των συστημάτων

Πολλοί παίκτες έχουν τη συνήθεια να επιλέγουν 3 ή 4 μονά σημεία με υψηλή απόδοση π.χ. 1,70 έως 2,00 και να προσθέτουν πλήρεις διπλές στις οποίες κατά κανόνα ο άσος έχει τιμή 1,80 έως 2,00.
Ένα πολύ διαδεδομένο σύστημα είναι τα 4 στάνταρ και 4 διπλές που παίζεται σε 16 στήλες. Αυτό το σύστημα είναι ότι χειρότερο για των παίκτη όπως προκύπτει από τη σχετική ανάλυση.
Αν επιλεγούν 4 στάνταρ με τιμή 1,70 το καθένα δίνουν συντελεστή 8,35. Σε ποντάρισμα 16 € έχουμε απόδοση τετράδας 133,60 €. Σε περίπτωση που προστεθούν τέσσερεις διπλές 1Χ σε πλήρη ανάπτυξη και με τιμή άσου 1,80 ο παίκτης θα παίξει πάλι με 16 στήλες με στόχο μια οκτάδα που θα έχει παιχτεί με 1 €. Αν περάσουν δύο άσοι και δύο ισοπαλίες στις διπλές θα έχουμε συντελεστή 1,80 x 1,80 x 2,0 x 2,90 = 27,24  και η οκτάδα θα δώσει 227 €.
Αν όμως περάσουν τρεις άσοι που είναι το πιο πιθανό η οκτάδα θα δώσει απόδοση 141 €, όσο και το ποντάρισμα στα τέσσερα μονά σημεία.
Διαπιστώνουμε ότι ενώ προσθέτουμε τέσσερις διπλές για να αυξήσουμε το συντελεστή έχουμε σχεδόν τα ίδια κέρδη με βάση τη συχνότητα επαλήθευσης ενός άσου με μια ισοπαλία , αφού κατά μέσο όρο οι άσοι έχουν διπλάσιες εμφανίσεις από τις ισοπαλίες.
Άρα δεν υπάρχει ουσιαστικό κέρδος να προσθέσουμε τέσσερεις πλήρεις διπλές σε τέσσερα στάνταρ ενώ παράλληλα αυξάνουμε τον κίνδυνο να χαθεί το σύστημα.
Με βάση τη στατιστική από τέσσερεις άσους του 1,80 περνάνε οι δύο, ο ένας έρχεται ισοπαλία και ο άλλος διπλό. Συνεπώς οι παίκτες που παίζουν πλήρεις διπλές διπλασιάζουν τις πιθανότητες να χάσουν τα χρήματά τους ενώ αν δεν χάσουν διπλή δεν κερδίζουν τίποτα περισσότερο, εκτός σπανίων περιπτώσεων, από το όσα θα έπαιρναν αν έπαιζαν μόνο τα τέσσερα στάνταρ με αυξημένο συντελεστή.
Συνοπτικά θα έλεγα ότι ο παίκτης με τις πλήρεις διπλές 1Χ πάει για μια απόδοση γύρω στο 1,15 x 4 παίζοντας τις 16 από τις 81 στήλες !!!!!!!!

beta-win.blogspot.com  : Πρέπει να γνωρίζετε ότι για να έχετε δικαίωμα να παίξετε πρέπει να είστε άνω των 21 ετών και όλα τα τυχερά παιχνίδια πρέπει να αντιμετωπίζονται με οικονομική σύνεση. Για αυτούς τους λόγους αν είστε ανήλικος ή αντιμετωπίζεται πρόβλημα εθισμού στο τζόγο και τα τυχερά παιχνίδια σας συνιστούμε να μην συνεχίσετε την περιήγηση στην ιστοσελίδα μας.

Αν σας άρεσε το ανωτέρω άρθρο και θέλετε να επιβραβεύσετε και να στηρίξετε την προσπαθεία του bet an win μπορείτε να κάνετε δωρέα οποιοδήποτε ποσό μέσω PayPal κάνοντας click εδώ 

beta-win.blogspot.com : Πρέπει να γνωρίζετε ότι για να έχετε δικαίωμα να παίξετε πρέπει να είστε άνω των 21 ετών και όλα τα τυχερά παιχνίδια πρέπει να αντιμετωπίζονται με οικονομική σύνεση. Για αυτούς τους λόγους αν είστε ανήλικος ή αντιμετωπίζεται πρόβλημα εθισμού στο τζόγο και τα τυχερά παιχνίδια σας συνιστούμε να μην συνεχίσετε την περιήγηση στην ιστοσελίδα μας.
Flag Counter