αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
+ + + + +

ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΔΡΑΣΗΣ


  4story

Το 4Story είναι ένα ενδιαφέρον MMORPG (Massively Multiplayer Online Role-Playing Game) φαντασίας με πολλές εναλλαγές, στο οποίο μπορείς να αποδείξεις τις ικανότητές σου σε συναρπαστικές μάχες για κάστρα και περιοχές.
Διάλεξε μια πλευρά και πάρε μέρος σε εντυπωσιακές μάχες για να καταλάβεις σημαντικά φρούρια με αμέτρητους παίκτες. Μπες μαζί με τους φίλους σου σε μια φανταστική περιπέτεια γεμάτη αποστολές και ταξίδια στο χρόνο, για να ανακαλύψεις την ιστορία της χώρας. Εξερεύνησε μυστηριώδη μπουντρούμια, νίκησε τρομακτικά τέρατα και βρες αμύθητους θησαυρούς. Η μοίρα της Ιμπέρια βρίσκεται στα χέρια σου!

Το 4Story αναπτύσσεται από την Zemi Interactive Entertainment.
Κάντε κλικ εδώ

Anno Online


Το Anno Online είναι ένα δωρεάν παιχνίδι στρατηγικής στο οποίο ο χρήστης δημιουργεί τις δικές του μεσαιωνικές πόλεις και παίζει σε συνεργασία με άλλους παίκτες παγκοσμίως.
Προσφέρει 120 διαφορετικούς τύπους κτιρίων που επιτρέπουν να εμπλουτίστει η κάθε πόλη με πάνω από 800 κτίρια! Το Anno Online προσφέρει ένα λεπτομερές οικονομικό σύστημα που επιτρέπει στους παίκτες να κάνουν και να δέχονται προσφορές από και προς άλλους παίκτες, προκειμένου να ενισχύσουν την πόλη τους και να την επεκτείνουν όσο μπορούν.
Ο κάθε παίκτης έχει στη διάθεσή του πλοία, τα οποία χρησιμεύουν στην συλλογή και μεταφορά αγαθών για την επέκταση της αυτοκρατορίας τους. Το παιχνίδι επιτρέπει ακόμα και την συνεργασία παικτών για την δημιουργία μίας παντοδύναμης αυτοκρατορίας, ωστόσο ο δρόμος προς τα πλούτη είναι μακρύς και δύσκολος.      Κάντε κλικ εδώ
Big Farm

Ο θείος Γιώργος σας έχει αφήσει στο αγρόκτημά του, αλλά δυστυχώς είναι σε πολύ κακή κατάσταση. Χρησιμοποιώντας τις επιχειρηματικές σας δεξιότητες και τη βοήθεια των γειτόνων, της οικογένειά σας και των φίλων σας, μπορείτε να ενεργοποιήσετε την κατάφυτη φάρμα σε ένα όμορφο αγρόκτημα πάλι.Φυτέψτε τους κατάλληλους καρπούς, φροντίστε για τη  συγκομιδή και την επεξεργασία τους, τη φροντίδα για τα ζώα σας και βεβαιωθείτε ότι οι εργαζόμενοι σας είναι ευχαριστημένοι.      
Call of Gods

Άνθρωποι, Ξωτικά και Απέθαντοι καλούνται να υπερασπιστούν το μυθικό κόσμο της Μασούρε, αψηφώντας τους κινδύνους και εξολοθρεύοντας μυθικά τέρατα. Πανέμορφα γραφικά, σκοτεινά μπουντρούμια, αμέτρητες αποστολές.     
Drakensang

Το Drakensang Online είναι το πρώτο online παιχνίδι του δημοφιλούς έπους του Drakensang. Γίνε ένας ήρωας και προστάτεψε την ανθρωπότητα από τους κινδύνους του κόσμου του Άντερ. Γίνε μάγος ή πολεμιστής, απόκτησε διαφορετικές ικανότητες και παίξε μαζί ή εναντίον χιλιάδων παικτών!  
Κάντε κλικ εδώ


Empire  

Γίνε ο άρχοντας του κάστρου και μετατρέψε το μικρό σου φρούριο σε πρωτεύουσα ολόκληρου του βασιλείου σε αυτό το συναρπαστικό online παιχνίδι στρατηγικής. Καθιέρωσε ένα αποτελεσματικό οικονομικό σύστημα και δημιούργησε έναν ισχυρό στρατό για να υπερασπιστεί το χώρο σας και να επεκτείνει την επικράτειά σας. Μπορείτ να συνάψετε συμμαχίες με άλλους παίκτες σε όλο τον κόσμο για να συντρίψετε τους εχθρούς σας, και να γίνετε ο μοναδικός κυβερνήτης μιας ισχυρής αυτοκρατορίας!     

Κάντε κλικ εδώ


                          

Forge of Empires

Το Forge of Empires είναι ένα παιχνίδι στρατηγικής το οποίο παίζεται μέσω ενός browser. Στο παιχνίδι αυτό δημιουργείς την πόλη σου και την ακολουθείς από την αρχή της Λίθινης Εποχής και ανά τους αιώνες. Χτίσε κατασκευές χαρακτηριστικές της κάθε εποχής και επέκτεινε την σφαίρα επιρροής σου μέσω στρατιωτικών εκστρατειών και επιδέξιων συμφωνιών. Με έναν δυνατό στρατό και την σωστή τακτική, θα υποδουλώσεις τους εχθρούς σου και θα δημιουργήσεις μια τεράστια αυτοκρατορία. Εγγραφείτε τώρα για να παίξετε!  GameTwist - φρουτάκια


Το μεγαλύτερο Gaming Portal! Πάιξτε τα καλύτερα παιχνίδια online δωρεάν και χωρίς να απαιτείται εγκατάσταση λογισμικού!                                                      

GameTwist - τάβλι:

 Παίξτε on line τάβλι στο  μεγαλύτερο Gaming Portal! Πάιξτε τα καλύτερα παιχνίδια online δωρεάν και χωρίς να απαιτείται εγκατάσταση λογισμικού!


                                   
             


Goal United :

 To GoalUnited είναι ένα από τα καλύτερα ποδοσφαιρικά sport manager παιχνίδια παγκοσμίως! Γίνε ο μάνατζερ της ομάδας σου, διαχειρίσου τις αγώνες & μεταγραφές και συναγωνίσου με manager απ'όλο τον κόσμο! 
                 Κάντε κλικ εδώ


Grand Prix

Οδηγήστε την ομάδα σας στην επιτυχία φτιάχνοντας αξιόπιστα μονοθέσια, δημιουργώντας σωστές στρατηγικές αγώνα, προσλαμβάνοντας τους σωστούς οδηγούς και προσωπικό και κάνοντας μελλοντικά σχέδια . Αλλά όλα αυτά μέσα στα όρια του στενού οικονομικου προϋπολογισμού και με τον ανταγωνισμό να σας ακολουθεί!  Κάντε κλικ εδώ


           

  GREPOLIS

 Online Browser Game - Χτίσε μεγαλοπρεπείς πόλεις, σφυρηλάτησε ισχυρές συμμαχίες, εκμεταλλεύσου τη δύναμη των θεών, κατέκτησε τον κόσμο!  
Ikariam

Ο ήχος της θάλασσας, μια παραλία με λευκή άμμο ήλιος! Σε ένα μικρό νησί κάπου στη Μεσόγειο, ένας αρχαίος πολιτισμός ανθίζει. Υπό την ηγεσία σας, μια εποχή πλούτου και επεκτατισμού ξεκινά. Καλώς ήρθατε στο Ikariam.    Κάντε κλικ εδώ  Khan Wars


Khan Wars - Το βραβευμένο browser game που βασίζεται ελεύθερο μεσαιωνικό πόλεμο!

League of Legends

Το League of Legends είναι ένα γρήγορο, συναρπαστικό και εξαιρετικά ανταγωνιστικό online παιχνίδι πολλαπλών παικτών που δοκιμάσει τη σκέψη και τις ικανότητες του παίκτη. Ο παίκτης παίρνει το ρόλο του Επικαλεστή, ενός ταλαντούχου μάγου, ο οποίος καλεί γενναίους Ήρωες που θα πολεμήσουν για λογαριασμό του στις Αρένες της Δικαιοσύνης. Πάνω από 75 πρωτότυποι Ήρωες είναι στη διάθεση του Επικαλεστή, ο καθένας με το δικό του στυλ, τις δικές του τακτικές μάχης και ικανότητες.


Lord of Ultima

Free browser Gamer - Παιχνίδι στρατηγικής που εξελίσεται στο σύμπαν Ultima.
Φτιάξε την πόλη σου, χτίσε τον στρατό σου και ξεκίνα τις μάχες!

 
Mlgame


Την εποχή όταν τα Σκοτεινά και τα Φωτεινά Ξωτικά ζούσαν ειρηνικά, ανακαλύφτηκε η πηγή της ισχύος που μέχρι τότε ήταν άγνωστη σε όλες τις φυλές: Μαύρο μαργαριτάρι.

Η ισοδυναμία καταργήθηκε, επειδή η κάθε πλευρά προσπαθούσε να πάρει τον έλεγχό του στα δικά της χέρια. Η μεγάλη αυτοκρατορία διαμελίστηκε και άρχισε να μαίνεται ο εμφύλιος πόλεμος. Οι κάτοικοι της πόλης σας επέλεξαν τον κυβερνήτη τους και σας παρείχαν την απεριόριστη εξουσία. Ιδρύστε καινούργιες πόλεις, μαθαίνετε τις επιστήμες, κτίστε και βελτιώστε κτίρια, προπονείτε στρατούς, μισθώνετε τους ήρωες, εμπορεύεστε στην αγορά, ερευνάτε τόπους ψάχνοντας για εγκαταλελειμμένους οικισμούς του άγνωστου αρχαίου πολιτισμού: Ερείπια, Γαλαρίες, Αλμυρές λίμνες, Λατομεία, Μεταλλεία, Χρυσές φλέβες, νικάτε Τέρατα, κατακτάτε από άλλους παίχτες τις Εξωτερικές κτήσεις, κατασκοπεύετε άλλους παίχτες, αγωνίζεστε για οικισμούς που γειτονεύουν με άλλες πόλεις, καταστρέφετε εχθρικά κτίρια και αναστυλώνετε τα δικά σας, συμμαχήστε με άλλους κυβερνήτες για να αντισταθείτε σε εχθρούς και θυμάστε ότι η εύθραυστη ειρήνη πάντα είναι καλύτερη από τον αιματηρό πόλεμο.
Το παιχνίδι έχει τη μαγική εφεδρεία Μαύρο μαργαριτάρι, που μπορείτε τόσο να το αγοράσετε με χρήματα όσο και να το αποκτήσετε στο παιχνίδι: να το πάρετε από τα τέρατα στα ερείπια, να το αποκτήσετε στις Αλμυρές λίμνες στα Ιπτάμενα νησιά και να αγοράσετε σε δημοπρασία με χρυσό παιχνιδιού. Με Μαύρο μαργαριτάρι μπορείτε να πληρώσετε οποιανδήποτε Premium-υπηρεσία στο παιχνίδι. 
Need for Speed World

Tο δημοφιλές παιχνίδι αγώνων αυτοκινήτων, τώρα δωρεάν στον browser σας!  Pockie Pirates


http://go.linkwi.se/z/11004-1/CD681/?
Το Pockie Pirates είναι ένα browser game στο οποίο οι παίκτες καλούνται να πάρουν τον ρόλο ενός νεαρού πειρατή, ο οποίος είναι αποφασισμένος να ανακαλύψει θρυλικούς θυσαυρούς και να γίνει εκείνος ο βασιλιάς των πειρατών! Στην πορεία του παιχνιδιού, οι παίκτες θα αντιμετωπίσουν αρκετές δυσκολίες και θα πρέπει εξολοθρεύσουν τους εχθρούς τους προκειμένου να κάνουν το όνειρό τους πραγματικότητα ενώ θα διαθέτουν έμπιστο πλήρωμα, το καράβι των ονείρων τους και το προσωπικό τους νησί!
Το Pockie Pirates συνδυάζει την στρατηγική με μία διασκεδαστική πλοκή ιστορίας. Περιέχει γλυκούς και ευχάριστους χαρακτήρες και ποιοτικά σχεδιασμένα backgrounds που προσφέρουν στον παίκτη μία συναρπαστική περιπέτεια στις θάλασσες.    Κάντε κλικ εδώRail Nation

Φτιάξε τη δική σου Online σιδηροδρομική αυτοκρατορία!
Κάντε κλικ εδώ
Rise of Europe

Free browser game - Στην εποχή της Αναγέννησης, η Ευρώπη αναδυκνείεται ως η μεγαλύτερη δύναμη στον κόσμο. Αλλά ποια θα είναι η κυρίαρχη δύναμη στην Ευρώπη;


    Rising Cities

Πάρε το σχεδιαστήριο σου στα χέρια σου στο online παιχνίδι Rising Cities! Το παιχνίδι για δημιουργικούς ανθρώπους. Φτιάξε την δικιά σου μητρόπολη, κάνε παραγωγή πρώτων υλών και διεύθυνε όλες τις διαδικασίες.  


RF Online

Το παιχνίδι εξελίσεται σε έναν μακρινό πλανήτη, όπου υπάρχει μαγεία μαζί με υψηλή τεχνολογία. Όπως τα περισσότερα MMORPG το παιχνίδι περιλαμβάνει πολλά μαγικά και ξίφη ενώ δίνει έμφαση και στην ύπαρξη της φουτουριστικής τεχνολογίας αλλά και των πυρηνικών όπλων.
Tales Of Solaris

Το Tales of Solaris είναι ένα δημοφιλές online παιχνίδι περιπέτειας που συνδυάζει τα χαρακτηριστικά ενός role-playing game με κλασσικά στοιχεία anime και ωθεί τους παίκτες σε έναν γενναίο νέο κόσμο όπου η μαγεία και τα μηχανήματα συνυπάρχουν. Ο παίκτης καλείται να επιλέξει έναν από τους 12 διαθέσιμους χαρακτήρες και να πάρει μέρος σε μία διαρκή μάχη που θα τον συναρπάσει!
Κάντε κλικ εδώ


The Settlers 


Νέο Browser Game - Χτίσε το δικό σου Μεσαιωνικό Κάστρο Online!     THE WEST

 Browser Gamer - Ανακαλύψτε νέες περιοχές και ζήστε συναρπαστικές μάχες και περιπέτειες! Η Δύση σε περιμένει!The Wizard 101

Online multiplayer game - Γίνε Μάγος και εσύ!


 TRAVIAN

Online Browser Game - Χτίσε χωριά, πολέμα ή κάνε εμπόριο ειρηνικά με τους γείτονές σου. Παίζεις με χιλιάδες πραγματικούς παίκτες σε έναν αρχαίο κόσμο. Κάντε κλικ εδώ
   


 TRIBAL WARS - Φυλετικές μάχες

 Οι Φυλετικές Μάχες είναι ένα on-line παιχνίδι που παίζεται στον μεσαίωνα. Ο κάθε παίκτης ελέγχει ένα χωριό και επιδιώκει δόξα και δύναμη.
      Uprising Empires

 Free Browser Game - Φτιάξε τη δική σου αυτοκρατορία!


beta-win.blogspot.com : Πρέπει να γνωρίζετε ότι για να έχετε δικαίωμα να παίξετε πρέπει να είστε άνω των 18 ετών και όλα τα τυχερά παιχνίδια πρέπει να αντιμετωπίζονται με οικονομική σύνεση. Για αυτούς τους λόγους αν είστε ανήλικος ή αντιμετωπίζεται πρόβλημα εθισμού στο τζόγο και τα τυχερά παιχνίδια σας συνιστούμε να μην συνεχίσετε την περιήγηση στην ιστοσελίδα μας.